Wil jij ...
Werken in de logistiek?
Het vak van expediteur leren?
Plannen en werkvoorbereiden?

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij VRIJBLIJVEND kennis komen maken met de rol van MEDEWERKER ORDER ENTRY bij DNA UNITED in Hazeldonk? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ook starters zijn van harte welkom om langs te komen!

   

  Werken als Medewerker Order Entry...

  Wat ga je doen..

  In de rol van Medewerker Order Entry ben jij dé persoon waar onze orders binnenkomen, het proces begint dus echt bij jou! Je plaatst deze orders in ons automatiseringssysteem. Dit zijn gegevens zoals de laad -en losdatum, de adresgegevens en aanvullende wensen.

  Deze informatie dient nauwkeurig in het automatiseringssysteem geplaatst te worden. Als de informatie niet goed in het systeem staat, dan is het onmogelijk dat de klant uiteindelijk de service krijgt waarvoor hij heeft gevraagd en waarvoor hij betaalt.

  Naast deze werkzaamheden wordt er ook van je verwacht dat je meehelpt met het opnemen van de telefoon en andere administratie werkzaamheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het tariferen van zendingen.
  Een goed salaris!
  25 vakantiedagen
  Goede pensioenregeling

  Werken bij DNA UNITED?

  Ons motto is dat wij onze klanten ontzorgen. “klant is koning” en wij maken hen gelukkig. We doen daar allemaal en elke dag ons best voor en we krijgen veel waardering daarvoor terug.

  Daarnaast vinden wij “veel lachen en hard werken of hard lachen en veel werken” een goede combinatie en voor ons staat plezier bovenaan. Zo hebben wij elke maandag een gezamenlijke lunch met alle collega's en zijn wij alle feestdagen vrij.

  DNA United doet zijn best om het haar werknemers naar de zin te maken. Het teamgevoel is goed en we zoeken mensen die daar een bijdrage aan willen leveren. Werken bij DNA United betekent een fijne en veilige werkomgeving met daarin de nieuwste materialen en middelen.