Werken als Junior Expediteur bij DNA United!

Hazeldonk 40 uur

Laat hier je gegevens achter!

Heb jij interesse in de rol van Junior Expediteur bij DNA UNITED in Hazeldonk? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Vragen?

  Marco Timmermans
  Operations manager

  076 596 4444
  pz@dna.forwarder.net

  Werken als Junior Expediteur...

  Wat ga je doen..

  Als Junior Expediteur draag je zorg voor een zo efficiënt en snel mogelijke manier van vervoer van goederen van de ene naar de andere plaats.

  Dit betekent dat je moet kunnen tellen, bellen en natuurlijk veel mailen. Ow ja, je moet wel openstaan voor informatie, die je gaat krijgen van een groep oude mannen en vrouwen die jou, met heel veel liefde, het vak gaan leren.

  Spreek je dan ook nog eens, naast Nederlands, twee talen en je wil graag werken bij een familie bedrijf met een informele omgang en volop (externe) opleiding mogelijkheden? Dan komen wij graag met je in contact.

  Werken bij DNA UNITED?

  Ons motto is dat wij onze klanten ontzorgen. “klant is koning” en wij maken hen gelukkig. We doen daar allemaal en elke dag ons best voor en we krijgen veel waardering daarvoor terug.

  Daarnaast vinden wij “veel lachen en hard werken of hard lachen en veel werken” een goede combinatie en voor ons staat plezier bovenaan. Zo hebben wij elke maandag een gezamenlijke lunch met alle collega's en zijn wij alle feestdagen vrij.

  DNA United doet zijn best om het haar werknemers naar de zin te maken. Het teamgevoel is goed en we zoeken mensen die daar een bijdrage aan willen leveren. Werken bij DNA United betekent een fijne en veilige werkomgeving met daarin de nieuwste materialen en middelen.

  KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?