MONTEUR/LOODGIETER

Bunschoten Spakenburg 40 uur

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER!

Wil jij werken bij De Graaf Installaties in de functie van Monteur/Loodgieter? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  VRAGEN?

  Diny van de Pol

  Afdeling P&O (Aanwezig op ma, di, wo, do)

  033 - 2982 088
  diny@degraafinstallaties.nl

  WERKEN ALS MONTEUR/LOODGIETER...

  WAT GA JE DOEN...

  Als leidinggevend of zelfstandig Monteur/Loodgieter voer je diverse werkzaamheden uit, waarbij de nadruk ligt op het installatievak. Vanwege jouw kennis binnen de installatietechniek, voer jij jouw werkzaamheden zelfstandig uit, waarbij je samen met andere collega’s op locatie werkt.

  Jij pakt de verantwoordelijkheid voor het zelfstandig plaatsen van verschillende installaties, van het monteren van sanitair tot leidingwerk. De werkzaamheden die je daarbij uitvoert mag je in samenspraak met de afdeling uitvoering grotendeels zelf plannen. Als leidinggevende monteur stuur je een ploeg van monteurs aan.

  Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van o.a.:

  • Sanitaire installaties (loodgieterswerk);
  • Cv-installaties;
  • Ventilatie installaties;
  • Warmtepomp installaties.

   

  parallax background

  WERKEN BIJ DE GRAAF INSTALLATIES

  Werken bij De Graaf Installaties b.v. betekent werken in een hecht en enthousiast team bij een familiebedrijf. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling en zelfstandig werken. Je wordt begeleid en krijgt hier de mogelijkheid om alle facetten van de installatietechniek op te pakken tijdens onze mooie projecten. Daarnaast bieden wij jou een stabiele werkgever met een goed gevulde orderportefeuille en een diversiteit aan technieken toe.

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo hebben we onder andere 38 vrije dagen per jaar, een goede pensioensregeling, blijven we investeren in de ontwikkeling van mensen en hebben we leuke activiteiten met onze personeelsvereniging.

  ZIJN ZEKERHEID, GROEIKANSEN EN GEZELLIGHEID BELANGRIJK VOOR JOU?

  KOM DAN WERKEN BIJ DE GRAAF INSTALLATIES!